حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه پارسی دیت را نصب کنید Wednesday, 19 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1561 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6 تعداد دیدگاهها : 81×
آیت الله اعرافی: خانواده‌های آرمانی، پایه‌های تربیت طلاب و زمینه‌سازان ظهور امام زمان (عج) هستند
  • فوریه 15, 2025 ساعت: 2:18
  • شناسه : 27801
    بازدید 33
    1

    آیت الله اعرافی: خانواده‌های آرمانی، پایه‌های تربیت طلاب و زمینه‌سازان ظهور امام زمان (عج) هستند مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر نقش خانواده‌های آرمانی در تربیت طلاب، ماه شعبان را پلی به سوی ماه رمضان و انتظار فرج امام زمان (عج) را یکی از مهم‌ترین وظایف شیعیان دانست. آیت‌الله اعرافی از برنامه‌های آینده حوزه‌های […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    آیت الله اعرافی: خانواده‌های آرمانی، پایه‌های تربیت طلاب و زمینه‌سازان ظهور امام زمان (عج) هستند

    مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تأکید بر نقش خانواده‌های آرمانی در تربیت طلاب، ماه شعبان را پلی به سوی ماه رمضان و انتظار فرج امام زمان (عج) را یکی از مهم‌ترین وظایف شیعیان دانست. آیت‌الله اعرافی از برنامه‌های آینده حوزه‌های علمیه برای ارتقای سطح علمی و تربیتی طلاب خبر داد.

    به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در جمع خانواده‌های طلاب حوزه علمیه بناب، به بیان نکاتی درباره اهمیت ماه شعبان، نقش خانواده‌ها در تربیت طلاب و وظایف منتظران فرج امام زمان (عج) پرداخت.

    آیت‌الله اعرافی در ابتدای سخنان خود با اشاره به فضیلت‌های ماه شعبان، این ماه را پل ارتباطی به سوی ماه مبارک رمضان دانست و تأکید کرد که درک حقیقت این ماه تنها برای اولیای الهی و صاحبان معرفت ممکن است.

    وی افزود: ماه شعبان ماهی است که ظرفیت بالایی برای پرواز به سوی عالم غیب و قدس دارد و تنها کسانی که به ملکوت این ماه وارد می‌شوند، می‌توانند از فیوضات آن بهره‌مند شوند.

    در ادامه، مدیر حوزه‌های علمیه کشور به نقش خانواده‌ها در تربیت طلاب و اهمیت خانواده‌های آرمانی اشاره کرد.

    وی خانواده‌ها را به سه دسته تقسیم کرد: خانواده‌های غیرالهی، خانواده‌های متعارف و خانواده‌های آرمانی. خانواده‌های آرمانی، خانواده‌هایی هستند که همه اعضای آن به سمت آرمان‌های الهی حرکت می‌کنند و در مسیر اطاعت از خداوند گام برمی‌دارند.

    وی با اشاره به الگوی خانواده‌های اهل‌بیت (ع)، به ویژه خانواده حضرت فاطمه زهرا (س) و امام علی (ع)، تأکید کرد که خانواده‌های امروز باید این الگوها را سرلوحه خود قرار دهند.

    آیت‌الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتظار فرج امام زمان (عج) پرداخت و آن را یکی از مهم‌ترین وظایف شیعیان دانست.

    وی با اشاره به دو معنای عام و خاص انتظار فرج، تأکید کرد که انتظار فرج به معنای عام، امیدواری به رحمت الهی و تلاش برای گشایش در کارهاست، اما انتظار فرج به معنای خاص، انتظار ظهور امام زمان (عج) و برپایی قیامتی بزرگ برای تحقق عدالت و آگاهی در جهان است.

    وی افزود: انتظار فرج امام زمان (عج) یک عبادت بزرگ است و این انتظار از زمان حضرت آدم (ع) تاکنون در میان مؤمنان وجود داشته است.

    در پایان، آیت‌الله اعرافی به نقش حوزه‌های علمیه در هدایت جامعه و تربیت طلاب اشاره کرد و از برنامه‌های آینده حوزه‌های علمیه برای ارتقای سطح علمی و تربیتی طلاب خبر داد.

    لینک خبر

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.