آیت الله اعرافی در جمع طلاب تازه ملبس شده بناب : عمامه گذاشتن؛ تعهد به راه انبیا و اولیا است

آیت الله اعرافی در جمع طلاب تازه ملبس شده: عمامه گذاشتن؛ تعهد به راه انبیا و اولیا است

مدیر حوزه های علمیه با تأکید بر اهمیت مراسم عمامه گذاری به‌عنوان نماد تعهد به راه انبیا و اولیا، خطاب به طلاب گفت: این راه، راه خون و فداکاری است و تنها کسانی که آمادگی کامل دارند، باید در آن باقی بمانند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه در جمع طلاب تازه ملبس شده حوزه علمیه بناب، به تاریخچه تأسیس حوزه علمیه قم و نقش عبدالکریم حائری یزدی در بازسازی و تقویت حوزه‌های علمیه در شرایط سخت تاریخی اشاره کرد.

وی به تشریح گسترش جهانی حوزه‌های علمیه پس از انقلاب اسلامی و نقش آن در تربیت طلاب از کشورهای مختلف جهان پرداخت.

آیت‌الله اعرافی به اهمیت تعهد طلاب در مسیر دین و تشیع اشاره کرد.

وی ادامه داد: این راه، راه انبیا، اولیا و شهدا است و هر کس آمادگی این مسیر را ندارد، بهتر است از آن خارج شود.

وی به بیعت طلاب با امام زمان(عج) و شهدا اشاره کرد و این را یک مسئولیت بزرگ دانست.

نوشته قبلی

آیت الله اعرافی: خانواده‌های آرمانی، پایه‌های تربیت طلاب و زمینه‌سازان ظهور امام زمان (عج) هستند

نوشته بعدی

مدیر حوزه‌های علمیه کشور در مراسم جشن عمامه گذاری طلاب بناب : معرفت امام، پایه‌ای برای رشد و کمال انسان‌هاست و بدون شناخت امام، همه اعمال ناقص خواهند بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به تایپ کنید تا چیزی که به دنبال آن هستید ببینید.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری