حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 8 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1312 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 81×

آخرین اخبار

جلسه اخلاق مشترک مدرسه امام صادق وامام باقر علیهما السلام در مسجد حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب با رهنمودهای استاد معظم اخلاق وتربیت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالمجید باقری بنابی حفظه الله برگزار گردید ویژه برنامه مشترک بین حوزه و دانشگاه در ایام شهادت حضرت زهرا(س) بازدید دانش آموزان مدرسه نمونه ملا صدرا عبجب شیر از حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب مراسم عزاداری روز اول ایام فاطمیه به مناسبت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها باحضورطلاب واساتید حوزه حضرت ولی عصر عج بناب درسطح شهر بناب برگزارگردید نشست سیاسی و تبیین برنامه های دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیّه با حضور مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه سراسر کشور و هیأت همراه در مسجد امام خمینی (ره) و خانه شهید حوزه علمیّه منطقه بناب برگزار شد. ایام فاطمیه در سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بنت رسول الله صل الله علیه وآله رابه همه مومنین عالم تسلیت عرض می کنیم هفته بسیج گرامی باد

آیت الله بنابی: تهذیب و تربیت، ابزاری مهم در مسیر موفقیت طلاب است.
21 آگوست 2016 - 22:37
شناسه : 465
بازدید 511
18

مدیر حوزه علمیه بناب، تهذیب و تربیت را ابزار مهمی در موفقیت طلاب دانست و بر توجه مسئولان به این امر تاکید کرد. آیت الله بنابی، مدیر حوزه علمیه بناب در آیین اختتامیه اجلاس مدیران استانی و معاونان ستادی حوزه های علمیه، با اشاره به راه کارهای تربیتی طلاب، ابراز کرد: برای اینکه در تربیت […]

ارسال توسط :
پ
پ
مدیر حوزه علمیه بناب، تهذیب و تربیت را ابزار مهمی در موفقیت طلاب دانست و بر توجه مسئولان به این امر تاکید کرد.

آیت الله بنابی، مدیر حوزه علمیه بناب در آیین اختتامیه اجلاس مدیران استانی و معاونان ستادی حوزه های علمیه، با اشاره به راه کارهای تربیتی طلاب، ابراز کرد: برای اینکه در تربیت طلبه موفق شویم، باید از ابزار تهذیب و تربیت استفاده نماییم.

وی مباحث آموزشی را مدنظر قرار داد و  با اشاره به تغییری که در کتاب درسی “صرف” ایجاد شده، کتاب مذکور را برای تحصیل طلبه سطح یک مطلوب ندانست.

آیت الله بنابی با اشاره به تراکم و فشردگی دروس و برنامه ها در پایه های ابتدایی طلبگی، اظهار کرد: این در حالی است که طلبه می بایست در سال های اول بیشتر به ادبیات و معنویت بپردازد.

وی بر آشنایی طلاب علوم دینی به ویژه در ابتدای ورود به حوزه علمیه نسبت به عقاید و سپس اخلاق و سیاست و نیز آشنایی با انقلاب اسلامی تأکید و خاطرنشان کرد: درس و بحث بعد از این امور می تواند در تقویت مسیر طلبگی به افراد یاری رساند.

آیت الله بنابی در ادامه، تعیین محدوده درسی را یکی از مشکلات در برابر عمیق خوانی دروس دانست و گفت: می توان برای افرادی که قصد دارند تا دروس را تحقیق وار بخوانند، مشاوره با استاد، مباحثه و تکرار آن درس در هر روز به طور مشخص انجام شود.

وی همچنین، امتحان شفاهی را بسیار مهم خواند و ابراز کرد: امری مانند تحصیل به صورت جهشی، مسئله ای است که باید نسبت به آن بیشتر دقت شود.

مدیر حوزه علمیه بناب، توجه به چگونگی استفاده از گوشی همراه را مهم دانست که باید مورد اهتمام باشد.

 منبع: خبرگزاری حوزه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.