روحانی شهید سید مسعود اسماعیلی

زندگینامه :

شهید سید مسعود اسماعیلی دهم بهمن 1346، در شهرستان تهران چشم به جهان گشود. پدرش سیدمسلم، خدمتگزار آموزش و پرورش بود و مادرش فاطمه نام داشت.

تا پایان دوره راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا سطح (مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت.

بیست و یکم دی 1365، در شلمچه به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه بر جا ماند. بعد از چند سال تفحص شده و در بهشت زهرای زادگاهش به خاک سپرده شد.

وصیتنامه :

راه سعادت : به سخنان آخر شهدا خوب گوش کنید؛ زیرا که راه سعادت، راهی است که شهدا انتخاب کرده اند.

پیرو خط امام : نخست از امت خوب و حزب الله می‌خواهم که همچنان پیروز خط امام باشند و ذره ای به چپ و راست منحرف نشوند و تا آخرین لحظه، امام را یاری کنند تا شرمنده رسول الله ـ صلی الله علیه و آله ـ و امیرمؤمنان ]علی ابن ابی طالب[ ـ علیه السلام ـ و فاطمه زهرا ـ سلام الله علیها ـ و امام حسن مجتبی ـ علیه السلام ـ و حسین بن علی- علیه السلام- نشویم.

جبهه : همچنان تمام توان خود را در خدمت جبهه و جنگ قرار دهند تا جنگ را به پیروزی نهایی برسانند و سختیها و کمبودها و مشکلات را به جان بخرند که به امید حق، ظفر نزدیک است و زمانی به برافراشته شدن پرچم اسلام درتمامی جهان نمانده است.

از امت حزب الله می‌خواهم که همچنان در جبهه بوده، مسجدها، نمازجمعه‌ها و مراسمها را گرم نگه دارند و با تمام توان جلوی فساد و فحشا و بی بند و باری را بگیرند.

قدر دانی خون شهدا : نگذارند که خون شهدا هدر رود؛ زیرا که اگر با این مسأله به طور قاطع برخورد نشود، در آن دنیا شهدا از ما نخواهند گذشت و به کسانی که هنوز غافل هستند و بعد از هشت سال هنوز در خوابند و راه حق و صحیح را تشخیص نداده اند، توصیه می‌کنم که لحظه ای در حال خود تفکر و تعمق کنند

و بنابر گفته امام حسین- علیه السلام- : « اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید» و از پشت به این انقلاب خنجر نزنند و دست از این لذتهای زودگذر دنیایی بردارند که پشیمانیهای بسیار دارد و به خدا و روز جزا فکر کنند.

طلب حلالیت ودعا در حق یکدیگر : در ادامه از تمام دوستان و آشنایان و برادران مخلص بسیجی و هم‌درسهایم حلالیّت می‌طلبم و طلب عفو و بخشش می‌کنم، باشد که خداوند از سَر کَرم از گناهان همه ما در گذرد و همه ما را به حق پهلوی شکسته فاطمه زهرا- سلام الله علیها- ببخشد.

پدر و مادر : در آخر چند کلمه ای با شما پدر و مادر عزیزتر از جانم صحبت دارم؛ شمایی که خیلی برای من زحمت کشیدید تا فرزندتان خوب تربیت شود و در سن پیری کمک شما باشد. خواهش می‌کنم که مرا ببخشید وحلالم کنید و از تقصیرات من درگذرید که بهشت زیر پای شما است و اگر نتوانستم حق فرزندی را درست به جا آورم، ابراز شرمندگی و خجالت می‌کنم.

از خدا می‌خواهم که در بهشت برین به دست مبارک رسول الله –  صلی الله علیه و آله-  از حوض کوثر سیراب شوید.

خط امام :  سعی کنید که همیشه درخط امام و انقلاب باشید و از جمع حزب الله خارج نشوید .

حق ا و حق الناس : 4000 تومان خمس از طرف من به آقای توسلی بدهید. ۲۷ روز روزه قضا و دو سال نماز قضا نیز برایم بجای آورید و قاب عکس شهید «عمارزاده» را به خانواده‌اش تحویل دهید.هرکدام ازبچه‌ها طلبی یا چیزی دیگری نزد من داشته اند به آنها بدهید.

شروع به تایپ کنید تا چیزی که به دنبال آن هستید ببینید.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری