نماز جمعه این هفته مُزیّن شد به حضور پرشکوه امت حزب الله شهرستان بناب در راهپیمایی علیه اغتشاشگران وآشوبگران ومسببان ناآرامی درکشور

نماز جمعه این هفته مُزیّن شد به حضور پرشکوه امت حزب الله شهرستان بناب در راهپیمایی علیه اغتشاشگران وآشوبگران ومسببان ناآرامی درکشور

همزمان با شهرهای سراسر کشور سیل کثیری از مردم قهرمان و ولایتمدار وانقلابی شهرستان بناب از مردان و زنان غیور این خطّه آذربایجان امروز در محکومیت حرکات وناآرامی های اخیر توسط اغتشاشگران وآشوبگران واهانت به مقدسات پرچم ایران وتعدی به حجاب بانوان محجبه در سطح کشور، با حضوری مثال زدنی بعد از نماز جمعه این هفته به امامت حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ مصطفی باقری بنابی در سطح این شهر تجمع کرده و با راهپیمایی و شعارهای انقلابی خود این وقوع وتداوم حوادث واتفاقات تاسف بار را محکوم نمودند.

نمازگزاران با سر دادن شعارهایی در محکومیت حرکات هنجار شکنانۀ عده ای معدود از عوامل مزدور و فریب خورده در اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم، پیامبر اعظم (ص)، آتش کشیدن برخی از مساجد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و هتک حرمت حجاب بانوان و همچنین تخریب اموال و اماکن عمومی و سلب امنیت مردم ضمن محکوم کردن اغتشاشات و اهانت به مقدسات نفرت و انزجار خود را از آشوبگران اعلام کردند.

در این تجمع اعتراضی انقلابیون بناب سرهنگ پاسدار یحیی حیدری نیز دراینخصوص به سخنرانی پرداختندواین اقدامات را محکوم نمودند.

نوشته قبلی

همه به پاخیزیم ، در راهپیمایی پس از نمازجمعه اول مهر ۱۴۰۱ از امنیت و انسجام ملی همگی یکپارچه دفاع خواهیم کرد

نوشته بعدی

رحلت جانگداز پیامبر رحمت حضرت محمّد مصطفی صلّ الله علیه وآله وشهادت حضرت امام حسن مجتبی وحضرت امام رضا (علیهم السلام ) برعموم مسلمانان جهان تسلیت باد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به تایپ کنید تا چیزی که به دنبال آن هستید ببینید.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری