حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 4 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1310 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 81×

آخرین اخبار

بازدید دانش آموزان مدرسه نمونه ملا صدرا عبجب شیر از حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب مراسم عزاداری روز اول ایام فاطمیه به مناسبت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها باحضورطلاب واساتید حوزه حضرت ولی عصر عج بناب درسطح شهر بناب برگزارگردید نشست سیاسی و تبیین برنامه های دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیّه با حضور مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه های علمیه سراسر کشور و هیأت همراه در مسجد امام خمینی (ره) و خانه شهید حوزه علمیّه منطقه بناب برگزار شد. ایام فاطمیه در سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بنت رسول الله صل الله علیه وآله رابه همه مومنین عالم تسلیت عرض می کنیم هفته بسیج گرامی باد جلسه اخلاق مدرسه امام باقر علیه السلام با رهنمودهای حجت الاسلام والمسلمین استاد فرجی حفظه الله در حضور طلاب حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب برگزار گردید نشست علمی با موضوع آسیب شناسی مسیر معنوی طلبه برای مدرسه امام صادق با مدیریت حجت الاسلام والمسلمین استاد فرجی”زیدعزه” از شاگردان آیت الله تحریری و از مشاورین مرکز مشاوره حوزه علمیه قم در مسجد حوزه برگزار گردید

انتقاد امام جمعه بناب از عملکرد ضعیف، روزمرگی و بی برنامگی دولت
30 نوامبر 2019 - 7:00
شناسه : 9299
بازدید 502
23

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی: حوادث اخیر درس عبرتی است بر عموم ملت ایران که اعتراض ها و مطالبات باید معقول و منطقی طرح شود تا پادوهای دشمن زخم خورده از آب گل آلود برای استکبار ماهی نگیرند و کشور را به مخاطره نیندازند. حجت الاسلام والمسلمین مصطفی باقری بنابی در خطبه های نماز عبادی […]

ارسال توسط :
پ
پ

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی: حوادث اخیر درس عبرتی است بر عموم ملت ایران که اعتراض ها و مطالبات باید معقول و منطقی طرح شود تا پادوهای دشمن زخم خورده از آب گل آلود برای استکبار ماهی نگیرند و کشور را به مخاطره نیندازند.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی باقری بنابی در خطبه های نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته با بیان خطبه ۱۵۷ نهج البلاغه بمنظور بیداری و هشیاری غفلت زدگان در زندگی کوتاه دنیا، اظهار داشت: یکی از مصادیق جملات امیرالمؤمنین علیه السلام حوادث تلخ و شیرین همین ایامی است که گذشت؛ تلنگر و هشدار تمام عیار بود به همه ملت علی الخصوص دولت، که همه آحاد مردم ایران و همه دولتمردان و دست اندرکاران و کارگزاران نظام امروز و فرداها تکان بخورند.

وی افزود: دشمن نخوابیده و مترصد فرصت لحظه شماری می کند، و در کمتر از ۲۴ ساعت اتفاقات غیرقابل تصور تلخ و ناگوار که به وقوع پیوست، تلنگر بود، موعظه و نصیحت بود، بنابر این همه باید بیدار باشند.

خطیب جمعه بناب اذعان کرد: ملت ایران ۴۰ سال است با تأسی به پیام عاشورا از همان مسیر حرکت کرده، و در نتیجه اوج عزت و عظمت با اطاعت از ولایت و رهبری در لحظات حساس و سرنوشت ساز در قول و عمل ثابت کرده اند که ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند؛ می جنگیم، می میریم ذلت نمی پذیریم.

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی با اشاره به اینکه خواسته ها و مطالبات مردمی باید طرح شود، افزود: حوادث پیش آمده درس عبرتی است بر عموم ملت ایران در سرتاسر کشور که اعتراض ها باید روی حساب و کتاب، معقول و منطقی طرح شود تا پادوهای دشمن زخم خورده، اشرار قداره بند استیجاری از آب گل آلود برای اربابان شان ماهی نگیرند و کشور را به مخاطره نیندازند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب تأکید کرد: عناصر لجام گسیخته از رحم و شرف و انسانیت بویی نبرده و حاضرند در راه اطاعت و خوش خدمتی به دشمن استکبار، همه کشور را به آتش کشیده و یه تلّ خاکستر تبدیل نمایند.

امام جمعه بناب با انتقاد از عملکرد ضعیف، روزمرّگی و بی برنامگی دولت گفت: اینکه دولت قیمت جنس حساس را بصورت غیرمعقول بالا ببرد و به مردم بگوید که شما حق ندارید گران بفروشید، این قابل قبول نبوده و شدنی نیست.

وی ادامه داد: کناره گیری و استعفاهای پی در پی مدیران ارشد، قیافه گرفته و دلخور شخص آقای رئیس جمهور حکایت از افسردگی، ناآرامی، خستگی داشته و جریان برجام نافرجام، تحریم های سریالی، فشارهای طاقت فرسا، سیل های عظیم، زلزله های متعدد، توقعات نجومی و کابینه اکثرا پیر و با سن و سال بالا، هر کسی را خسته می کند.

حجت الاسلام والمسلمین باقری بنابی همچنین افزود: حقیقتاً اداره امور کشور در همه حوزه ها خصوصا در حوزه اقتصاد با این همه فشار، جنگ روانی، تحریم و تهدید طاقت فرسا و جدّاً سخت و سنگین است.

امام جمعه بناب گفت: حقیر به عنوان یک شهروند ریش سفید و تجربه دیده در سنگر امامت جمعه، ضمن عرض خداقوت و خسته نباشید به آقای رئیس جمهور و دولتمردان زحمتکش بدون کوچکترین شائبه سیاسی و جناحی، خاضعانه و مشفقانه پیشنهاد می کنم آقای رئیس جمهور محترم! برای خدا، در راه خدا و برای نجات مردم کشور با مشورت و مصلحت و اجازه مقام معظم رهبری مرد مردانه کناره گیری نموده، مدتی را استراحت کنید و راه را به انتخابات زود هنگام فراهم سازید تا دولت تازه نفس با نشاط، با حوصله و جوان گرا زمام امور کشور را بدست گرفته و مشکلات کشور به تدریج فروکش کند.

وی در پایان یادآور شد: قطعاً این اقدام کریمانه و مجاهدت شجاعانه و جهاد با نفس و جوانمردی رئیس جمهور و کابینه محترم در سینه روزگار و در حافظه تاریخ برای ابد ماندگار بوده و در پیشگاه خداوند تبارک و تعالی ثبت و ضبط خواهد شد و هیچ جای ملامت نیست.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.