حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 22 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1266 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 5 تعداد دیدگاهها : 81×

آخرین اخبار

جلسه اخلاق مدرسه امام باقر علیه السلام با رهنمودهای استاد معظم اخلاق حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالمجید باقری بنابی حفظه الله برگزار گردید اولین جلسه اخلاق مرکز تخصصی حضرت ولی عصر عج بناب با رهنمودهای استاد معظم اخلاق حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالمجیدباقری بنابی حفظه الله درسالتحصیلی جدیدبرگزار گردید مراسم سوگواری و عزاداری در سالگرد شهادت امام رضا علیه السلام با حضور طلاب واساتید ومسولین حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب ومردم متدین بناب در مصلای اعظم بناب باسخنرانی استاد معظم حوزه ودانشگاه حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید سیّدی حفظه الله برگزار گردید سالروز شهادت مظلومانه و غریبانه حضرت امام رضا علیه السلام بر همگان تسلیت باد مراسم سوگواری و عزاداری در سالگرد رحلت جانسوز پیامبر اکرم صل الله علیه وآله و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام با حضور طلاب واساتید ومسولین حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب ومردم متدین بناب در مصلای اعظم بناب باسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین استاد اصغری برگزار گردید ایام رحلت جانگداز پیامبر رحمت حضرت محمّد مصطفی صلّ الله علیه وآله وشهادت حضرت امام حسن مجتبی وحضرت امام رضا (علیهم السلام ) برعموم مسلمانان جهان تسلیت باد آغاز سالتحصیلی جدید حوزه های علمیه کشور را به خانواده بزرگ وپر مهر علم ودین واخلاق وادب حوزوی به ویژه طلاب جدید الورود صمیمانه تبریک می گویم

حجت الاسلام و المسلمین باقری بنابی : هر اقدام و گفتاری که عامل انسجام باشد جزء برنامه های اسلام است
18 دسامبر 2016 - 9:45
شناسه : 1859
بازدید 380
18

نماز عبادی سیاسی جمعه شهرستان بناب این هفته به امامت حجت الاسلام و المسلمین مصطفی باقری بنابی امام جمعه شهرستان بناب برگزار گردید . حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی باقری بنابی در ابتدای خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه شهرستان بناب با اشاره به راه اندازی آتش فتنه و جنگ در تاریخ پیش از اسلام اظهار داشتند […]

ارسال توسط :
پ
پ

نماز عبادی سیاسی جمعه شهرستان بناب این هفته به امامت حجت الاسلام و المسلمین مصطفی باقری بنابی امام جمعه شهرستان بناب برگزار گردید .

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی باقری بنابی در ابتدای خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه شهرستان بناب با اشاره به راه اندازی آتش فتنه و جنگ در تاریخ پیش از اسلام اظهار داشتند : در آن زمان آتش فتنه و جنگ ، بشریت را به ستوه آورده بود و نسل‌کشی‌های بی‌هدف بشریت را مورد هدف قرار داده بود.
ایشان افزودند : در این زمان یکی از مسائل مهم و حیاتی که قرآن پایه گذار آن شد و پیامبر اکرم(ص) آن را پیاده کرد، ایجاد وحدت اسلامی با محوریت خداجویی و برداشتن آثار تبعیض و نژادپرستی بود .
خطیب جمعه شهرستان بناب با بیان اینکه در اسلام چپ و راست نداریم و همه و همه در مکتب رسول اکرم(ص) در یک مسیر و به سوی یک هدف هستیم ؛ تصریح کردند : همه انبیاء و امامان معصوم(ع) منادیان توحید بودند لذا هرگونه اختلاف و تفرقه در اسلام ممنوع است.
حجت الاسلام باقری‌بنابی افزودند : از این‌رو در اسلام هرگونه اقدام و گفتاری که عامل انسجام و اتحاد است جزء برنامه‌های اسلام می باشد .
ایشان یادآور شدند : بدیهی و پرواضح است که جامعه منسجم هرگز در برابر ستمگران شکست نخورده و نخواهد خورد.
خطیب گرانقدر در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک آزادی حلب اظهار کردند : آزادی حلب در واقع عین آزادی خرمشهر است .
ایشان در تشریح ارزش کار رزمندگان جبهه مقاومت تصریح کردند : رزمندگان مدافع حرم بر گردن ما حق دارند ، اگر آن جبهه شکست می خورد، آن موقع جبهه جنگ باید در پیرانشهر و خرمشهر گشوده می شد .
حجت الاسلام مصطفی باقری‌بنابی همچنین به اوضاع کنونی حلب و جبهه مقاومت اشاره کرده و استمرار جمع آوری و ارسال کمک های مردمی شامل پتو و سایر وسایل زندگی به سوریه را خواستار شدند .
رئیس شورای فرهنگ عمومی بناب در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه ایجاد حساسیت‌های نادرست در بین شیعه و سنی توطئه دشمن است خاطر نشان کردند : هم اکنون بیش از 2 میلیارد مسلمان در دنیا زندگی می‌کنند ولی متأسفانه در مجمع به اصطلاح سازمان ملل حتی این جمعیت یک کرسی مؤثر ندارد ، از این‌رو تنها راه و چاره مسلمانان حفظ وحدت و یکپارچگی است .
ایشان افزودند : جمهوری اسلامی خواستار ایجاد وحدت در دنیاست و این موضوع بر مذاق شیطان خوش نمی آید و این در حالی است که جمهوری اسلامی بی‌تفاوت‌ها را به حرکت در آورده و دست اشرار را قطع و توطئه ها را افشا کرده و روی مسیر رهبری جامع در سطح بین المللی پیش می‌رود.
خطیب گرانقدر جمعه شهرستان بناب در عین حال اظهار کردند : در شرایطی که شیاطین اراده کرده اند بین مسلمانان اختلاف و تفرقه بیندازند، بیش از هر زمانی دنیای اسلام و به ویژه جمهوری اسلامی به وحدت و همدلی نیاز دارد و نباید حریم و حرمت ها دستخوش مسائل جناحی و گروهی گردد .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.