مراسم افتتاحیه سالتحصیلی 1402-1403 در حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب با سخنرانی نماینده ولی فقیه استان حضرت آیت الله آل هاشمی و حضرت حجت الاسلام شیخ عبدالحمید باقری بنابی از هیئت امنای موسسین این حوزه برگزار گردید

مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه ولی‌عصر (عج) بناب برگزار شد

مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه بناب با حضور علماء و شخصیت های حوزوی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحمید باقری بنابی، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی باقری بنابی امام جمعه و تولیت حوزه علمیه بناب، حضرت حجت الاسلام والمسلمین عبدالمجید باقری بنابی مدیر حوزه های علمیه حضرت ولی‌عصر بناب و با سخنرانی آیت الله آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، در مسجد حوزه علمیه بناب برگزار شد.

در اين مراسم نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان شرقي خواستار توجه و رعايت نظم و انضباط در امور شد و اظهار داشت: طلبه ها مي توانند با رعايت نظم و توجه جدي به انضباط درسي در فراگيري علوم ديني بهتر و موفق تر عمل كنند.

آیت الله آل هاشم در عين حال لزوم توجه به تقوا و اصل خوسازي در بين طلاب را يادآور شد و گفت: اگر معتقد به اين هستيم كه سرباز امام زمان (عج) مي‌باشيم بايد مراقب خود بوده و به تزكيه نفس بپردازيم.

ایشان تصريح كردند: طلاب راه درازي در پيش دارند و تحصيل علوم ديني از امور مهمي است كه به زمان طولاني نياز دارد و اساساً تحصيل در اين راه پايان ندارد و تا آخر عمر بايستي دانش مذهبي آموخت و به عمل كرد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحمید باقری بنابی از هیئت امنای موسسین حوزه‌های علمیه حضرت ولي عصر (عج) بناب نيز در این مراسم گفت: طلبه‌ها مي بايست در كنار تحصيل علوم ديني به تخصص‌هاي روز مسلط باشند و آگاهانه و هوشمندانه عمل كنند.

وی تبلیغ مبانی اسلامی و بحث جهاد تبیین موضوع مورد نظر مقام معظم رهبری را از وظایف اصلی طلاب علوم دینی عنوان کرد و افزود: طلبه‌ها باید با مطالعه دقیق، تحقیق و آشنایی کامل با مباحث روز و تبیین آن در جامعه نقش به سزایی را ایفا و به گفته‌های خود عامل باشند.

به گفته معاون آموزش حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب: حوزه‌های علمیه ولی عصر (عج) شهرستان بناب متشکل از سه مدرسه مجزا (امام باقر ع، امام صادق ع و امام کاظم ع) است که طلاب در سه مقطع سیکل، دیپلم و بالاتر و درس خارج تحصیل می‌کنند.

ایشان افزود: فعلا ۳۵۰ طلبه از امروز سالتحصیلی جدید را آغاز کردند و تعداد ۶۰ طلبه جدیدالورود نیز از اول مهرماه فرایند تحصیل را آغاز خواهند کرد.

حجت الاسلام علی مطهری صدر تصریح کرد: در این مجموعه تعداد ۳۰ استاد برجسته تدریس می‌کنند و در ضمن امسال تعدادی اساتید جدید در رشته‌های تخصصی حقوق و قضا، کلام و مشاوره اسلامی جذب شده‌اند.


نوشته قبلی

حوزه علمیه ولی‌عصر (عج) بناب با صدور بیانیه‌ای جنایت تروریستی در حرم شاهچراغ شیراز را محکوم کرد

نوشته بعدی

مراسم سوگواری و عزاداری در سالگرد رحلت جانسوز پیامبر اکرم صل الله علیه وآله و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام با حضور طلاب واساتید ومسولین حوزه علمیه حضرت ولی عصر عج بناب ومردم متدین بناب در مصلای اعظم بناب باسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین استاد اصغری برگزار گردید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع به تایپ کنید تا چیزی که به دنبال آن هستید ببینید.
سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

ایجاد حساب کاربری